Word vriend van Jazz in het Dorp!

polsbandjesOok komende zondag lopen ze rond: de vrijwilligers van ons vriendenteam! Ze verkopen polsbandjes, de opbrengst hiervan gaat naar Jazz in het Dorp!

We willen Jazz in het Dorp graag een gratis toegankelijk festival houden, vrijwillig georganiseerd door Amstelveners, voor Amstelveners. Maar een festival organiseren is duur. vrijwilliger vriendenbordHeel duur. Niet alleen het festival zelf, maar ook de steeds hogere veiligheids- en vergunningseisen kosten steeds meer geld. Daarom doen we een beroep op onze bezoekers  – jou! – om met een vrijwillige donatie het festival te ondersteunen. Bij een donatie van 5 euro of meer bij de kassa of ons vriendenteam, ontvang je een gratis polsbandje. Zo kun je aan iedereen laten zien dat u ons steunt!

Zakelijk sponsoren
Jazz in het Dorp is afhankelijk van haar zakelijke sponsoren. Zonder de steun van al deze geweldige Amstelveense bedrijven die hun nek uitsteken, zou Jazz in het Dorp niet mogelijk zijn. Interesse om Jazz in het Dorp 2017 te sponsoren? Mail dan naar info@jazzinhetdorp.nl!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *