Vrijwilligers gezocht!

vrijwilligerteamHelp jij Jazz in het Dorp een handje mee?
Heb jij altijd al gedroomd van een carrière als roadie? Ben jij een echte kassaheld die op zondag 10 september nog wat uurtjes over heeft? Beschik jij over enorme spierballen en wil je die inzetten voor een goed doel? Kun je goed presenteren? Of vind je het gewoon leuk om vrijwillig mee te werken aan het leukste muziekfestival van Amstelveen? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn de – eveneens vrijwillige – organisatie van Jazz in het Dorp: hét jazzfestival in het Oude Dorp van Amstelveen. Georganiseerd door Amstelveners, voor Amstelveners. Gratis, dat ook nog. Met 6 podia vól muziek, lekker eten en drinken, een spetterend kinderprogramma en vooral: heel veel gezelligheid. Eigenlijk gewoon het leukste nazomerfeest van Amstelveen!

Vrijwilligers gezocht
Dit jaar vindt op zondag 10 september van 13:00 – 21:00 uur de vierde editie van Jazz in het Dorp plaats. En daar kunnen wij nog hulp bij gebruiken!  Of je nu een paar uurtjes tijd hebt of de hele dag, je kunt altijd:

  • Helpen met de muntverkoop
  • Helpen met de op- en afbouw van het festivalterrein
  • Artiesten ontvangen/begeleiden
  • Als gastheer/wegwijzer helpen bij de entrees
  • Grijze haren voorkomen als troubleshooter/rots in de branding/manusje van alles
  • Zorgen dat ons team lieve vrijwilligers de hele dag voldoende te eten en te drinken heeft
  • En heb jij échte ‘stage presence’? Word dan podiumcoördinator op één van onze podia. Je bent dan gastheer voor de artiesten op jouw podium en zorgt dat deze spetterend worden aangekondigd.

Als tegenprestatie krijg je, naast eeuwige dank, natuurlijk ook een crew t-shirt, eten en drinken en een unieke ervaring achter de schermen van Jazz In Het Dorp, in een heel gezellig, vrijwillig team.

Heb je zin om ons te komen helpen? Daar zouden we ontzettend blij mee zijn. Stuur een mailtje met je contactgegevens, de tijd dat je beschikbaar bent én wat je zou willen/kunnen doen naar info@jazzinhetdorp.nl, dan nemen we contact met je op.

Hopelijk tot zondag 10 september!
De organisatie van Jazz in het Dorp

 

 

 

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *