Van Paradiso naar Jazz in het Dorp: Mushroom Mosis!

mushroommosis15 Juni presenteerden ze hun debuut-EP “Mushroom Mosis” in Paradiso en 4 september staan ze op Jazz in het Dorp: Mushroom Mosis! Het duo van Damani Leidsman en Danny van Dien begon als productie/songwriting project, maar al snel bleek dat ze de muziek veel liever zelf op het podium ten gehore brachten. Samen met hun band gingen Damani en Danny aan de slag om hun visie tot leven te brengen en met succes!

Energieke live act die je raakt
In de afgelopen jaren heeft Mushroom Mosis een reputatie opgebouwd als energieke live act die hun publiek altijd weet te raken. Met de langverwachte EP, laat Mushroom Mosis het grote publiek kennis maken met hun helende en soulvolle klanken. Met de “Mushroom Mosis” EP focust het duo zich op de schoonheid van het leven, met al haar tegenslagen. Voor Damani en Danny is dan ook het belangrijkste dat de mensen weten dat elke situatie positief kan zijn als je ervoor openstaat.

 

EP Mushroom Mosis
Op de EP staan publieksfavorieten  “Lonely Guy” en “Changed My Mind,” maar ook nieuw werk als “You Should Know” en “What’s This Shit You Got Me On.” Mushroom Mosis brengt met de EP ook een verfrissende sound die de geest van Jazz weet te combineren met funky popsongs.

Op 4 september Mushroom Mosis zijn nieuwe EP ten gehoren op Jazz in het Dorp. Bekijk hier alvast de nieuwste clip!

 

 

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *