Swingen voor de allerkleinsten met Ageeth de Haan!

ageeth kinderprogrammaOp Jazz in het Dorp is ook voor kinderen van álles te doen. Zelfs de állerkleinsten kunnen, samen met hun (groot)ouders, kennismaken met muziek. Bijvoorbeeld tijdens het sprankelende kinderoptreden van Ageeth de Haan!

Dag zon, dag Zee!

In het liedjesprogramma: Dag zon, dag Zee! zingt Ageeth de mooiste liedjes uit haar gehele repertoire. Eerst op North Sea Jazz Kids en daarna bij ons! Met gastoptreden van jazztrompettist Teus Nobel wordt het zeker een swingend feestje!

“Ik zit hier zo lekker”

Ik zit hier zo lekker” is een zin uit één van de liedjes en vertelt meteen iets over de sfeer. Meedoen of alleen kijken en luisteren, het publiek kiest zelf. In dit sprankelende interactieve liedjes programma neemt Ageeth je mee.

Een mix van kleinkunst, pop en jazz

De liedjes van Ageeth zijn aantrekkelijk voor jong en oud. Ze gebruikt heldere taal, communiceert via allerlei soorten muziek en weet een magische sfeer te creëren. Het werk van Ageeth wordt omschreven als ‘een mix van kleinkunst, pop en jazz voor kinderen’. De onderwerpen liggen heel dichtbij. Bijvoorbeeld: een huisdier, de zee, liefde voor opa en oma, maar ook post of limonade met taart. De beleving staat centraal, wat leidt tot poëtische, warme, grappige en fantasierijke liedjes.

 

Ageeth de Haan treedt van 13:00 tot 14:00 uur op op het Dorpsplein

De toegang is gratis!

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *