Sponsoring

Kent u ze ook? Van die mopperaars die zeggen dat Amstelveen niet bruist en geen eigen geluid heeft? Op 24 augustus willen wij het tegendeel bewijzen, en we nodigen u van harte bij om daar als ondernemer aan mee te doen!

Wat gaat er gebeuren?

Op zondag 24 augustus bundelen lokale ondernemers, musici en cultuurliefhebbers de krachten en verandert het Oude Dorp in een dorpskern die Le Marais in Parijs het nakijken geeft. Vanaf verschillende kleine podia zullen verrassende, zomerse jazzmelodieën klinken waar bezoekers onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, lopend of op één van de vele buitenterrassen van kunnen genieten. Ook voor kinderen is er van alles te zien en te doen.

Lokaal talent een podium bieden

Tijdens Jazz in het Dorp willen wij iedereen, van jong tot oud, jazzliefhebber of niet, kennis laten maken met de veelzijdigheid van Jazz en de gezelligheid van het Oude Dorp. Op vijf podia zullen afwisselend lokale artiesten optreden in alle denkbare jazzstijlen.

Doet u mee?

Enthousiaste musici melden zich inmiddels volop aan en ook de horeca is er helemaal klaar voor. Maar om deze eerste editie écht tot een klinkend succes te maken, zijn wij nog op zoek naar sponsors.

Wilt u uw bedrijfsnaam verbinden aan Jazz in het Dorp? Dat kan!

Of u nu een klein of een groot bedrag wilt sponsoren, of misschien wel een bijdrage wilt leveren in natura (denk aan opluistering van het Dorp of promotiemateriaal); alles is bespreekbaar!

Uiteraard zullen wij in de communicatie over Jazz in het Dorp aandacht besteden aan uw bedrijf. Afhankelijk van uw bijdrage kunt u denken aan een vermelding op de Jazz in het Dorp website, in onze social media uitingen, op het promotiemateriaal (posters, flyers, persberichten) of vlaggen en banners. Ook bestaat de mogelijkheid uw naam te verbinden aan één van de podia, door een podium te adopteren.

Neem contact op

Bent u inmiddels net zo enthousiast geworden als wijzelf? Dat is mooi! We sturen u graag meer informatie toe of spreken samen met u de mogelijkheden door. Neem contact met ons op via info@jazzinhetdorp.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *