Sponsoren gezocht!

Vorig jaar was het spannend: het eerste jazzfestival in Amstelveen… Zou het een succes worden? Zouden er bezoekers komen? Zou de zon schijnen? Zou de muziek in de smaak vallen? En vooral, zouden de bezoekers het leuk vinden? Of de zon ook dit jaar zo hard zal schijnen, dat weten we niet. Wat we wél weten is dat de eerste editie van Jazz in het Dorp een daverend succes was. Bijna 7000 mensen bezochten het festival en genoten van de muziek, de hapjes en de drankjes en vooral: de gezelligheid. “Een eclatant succes” kopten verschillende media en ook uit de vele reacties die wij na afloop van bezoekers ontvingen werd het duidelijk: Jazz in het Dorp moet een vervolg krijgen! Daar zijn wij het van harte mee eens. En daarom zal dit jaar op zondag 23 augustus de tweede editie van Jazz in het Dorp gehouden worden in het Oude Dorp van Amstelveen. Met nóg meer muziek, een nog uitgebreider horeca-aanbod en hopelijk evenveel bezoekers. Jazz in het Dorp zou nooit zo’n succes zijn geworden zonder haar sponsoren. Daarom nodigen wij u ook dit jaar van harte uit om daar als ondernemer aan bij te dragen. Er zijn verschillende manieren om uw naam te verbinden aan dit unieke, lokale evenement.

Wat gaat er gebeuren?

Op zondag 23 augustus bundelen lokale ondernemers, musici en cultuurliefhebbers de krachten en verandert het normaal zo rustige Oude Dorp in een bruisende dorpskern die zijn weerga niet kent. Vanaf 6 podia, groot en klein, zullenverrassende, zomerse jazz-, soul-, funk- en bluesmelodieën klinken waar bezoekers onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, lopend of op één van de vele buitenterrassen van kunnen genieten. En ook voor kinderen is er van alles te zien en te doen.

Lokaal talent een podium bieden
Tijdens Jazz in het Dorp willen wij iedereen, van jong tot oud, jazzliefhebber of niet, kennis laten maken met de veelzijdigheid van Jazz en de gezelligheid van het Oude Dorp. Op zes podia zullen afwisselend lokale artiesten optreden in alle denkbare jazzstijlen.

Doet u mee?
De lijst van enthousiaste musici die mee willen doen is lang, en ook de horeca-ondernemers zijn al volop bezig met de voorbereidingen. Maar om deze tweede editie weer tot een klinkend succes te maken, zijn wij nog op zoek naar sponsoren.

Wilt u uw bedrijfsnaam verbinden aan Jazz in het Dorp? Dat kan!

Of u nu een klein of een groot bedrag wilt sponsoren, of misschien wel een bijdrage wilt leveren in natura (denk aan opluistering van het Dorp of promotiemateriaal); alles is bespreekbaar! Uiteraard zullen wij in de communicatie over Jazz in het Dorp aandacht besteden aan uw bedrijf.

Gouden Sponsor: doneert minimaal 1500 euro – Naamgeving groot podium / Opdruk munten / Crew-shirts

Zilveren Sponsor: doneert minimaal 750 euro – Naamgeving klein podium / bedrijfsuiting bij entree

Bronzen Sponsor: doneert minimaal 500 euro – Logo op poster

Vriend van Jazz in het Dorp: doneert in cash/natura minimaal 250 euro

Gouden, zilveren en bronzen sponsoren worden met logo vermeld op de poster en de flyer. Alle sponsoren worden vermeld op de website, inclusief weblink en op het sponsorbord.

Contact
Bent u inmiddels net zo enthousiast geworden als wijzelf? Dat is mooi! We spreken graag samen met u de mogelijkheden door. U kunt contact met ons opnemen via info@jazzinhetdorp.nl of bellen met Tom van Dijk: 0622590926.

sponsoren FB

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *