Lorrèn komt Jazz in het Dorp betoveren!

LorrenOp 5 oktober treedt ze op in Paradiso, maar op 4 september al op Jazz in het Dorp! Een spatzuivere zangeres en excellent songschrijfster: Lorrèn!

Radio 2 Talent
Met het zelfgeschreven debuutalbum ‘Shades of blue’ is Nederland een nieuw talent rijker: Lorrèn. Lorrèn is pas 23 en is nu al uitgeroepen tot ‘Radio 2 Talent’. Ze werd geïnspireerd door artiesten als Selah Sue, Adele, Amy Winehouse en Ella Fitzgerald.

“Muziek moet voor mij heel puur zijn, wat al deze dames gemeen hebben met elkaar is dat ze me direct raken. Dat hoop ik zelf ook te kunnen doen met mijn eerste CD”. En dat doet ze!

Shades of Blue
Lorrèn, geboren in Israël, draait al vele jaren mee in de Nederlandse muziekwereld. Na twee succesvolle jaren met haar band The Jetts besluit Lorrèn solo verder te gaan. Die stap leidde tot optredens in de North Sea Jazz Club en de Sugar Factory en mocht ze Giel Beelen en Leo Blokhuis tot haar fans rekenen.

Na het succes van haar eerste single ‘The Game Of Love’ (waardoor ze tot ‘Radio 2 Talent’ uitgeroepen is), bracht de zangeres in het najaar van 2015, haar debuutalbum ‘Shades of Blue’ uit. Voor de CD schoot haar muzikale familie ook nog te hulp, want vader Ron Rettich heeft de vioolpartijen ingespeeld.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *