2015 – Kinderprogramma Jazz in het Dorp: dat wil je niet missen!

IMG_7067-1Schminken, dansen, muziek maken, luisteren, knutselen, smikkelen en smullen… Jazz in het Dorp wordt 23 augustus niet alleen een feest voor de oudere jazzliefhebber, ook voor kinderen wordt het een dag die ze niet mogen missen!

Knutselen, spelen en schminken
Enjoy! Kinderopvang zal tijdens Jazz in het Oude Dorp allerlei activiteiten verzorgen voor kinderen met als thema “Muziek!”. Zij zijn tussen 12:00 en 18:00 uur te vinden voor de kerk in het gras. Onder begeleiding van fantastische meiden zal er worden geknutseld, geschminkt, gedanst en gespeeld.

The Voice Factory
Kleine Jazzliefhebbers kunnen natuurlijk gewoon met hun ouders mee swingen, maar mogen ook zeker het optreden van The Voice Factory niet missen. De zangschool voor kinderen in Amstelveen opent Jazz in het Dorp om 12 uur met een spetterend optreden op het Van Poelgeest Podium op het Dorpsplein.

Jazzworkshops voor Kinderen
De Muziek- en Dansschool Amstelveen organiseert, eveneens voor de kerk, twee speciale Jazzworkshops voor kinderen. Om 12:45 eentje voor kinderen van 4-7 jaar en om 14:45 een voor kinderen van 6-9 jaar.

Eten en drinken
Trek gekregen van al dat leuks? Dan kun je terecht bij de Pantry voor hotdogs, poffertjes eten bij Pofferdikkie, of een bezoek brengen aan één van de friettrucks voor twisterfriet of de biologische frieten van Natuurlijk Smullen. En even afkoelen kan natuurlijk met een ijsje van Da Vinci!

Broerseparkfestival: Ella een muzikaal sprookje
Special ter ere van Jazz in het Dorp opent het Broersepark Familiefestival zondagochtend 23 augustus om 11 uur, voorafgaand aan Jazz in het Dorp, met ‘Ella, een swingend sprookje’; een vrolijke voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar over een bijzonder eendje dat in haar eentje grappige avonturen vol jazzmuziek beleeft. De voorstelling van Jazz4kids duurt tot ca 11.45 uur zodat alle jazzliefhebbers daarna meteen door kunnen naar Jazz in het Dorp!

Jazz in het Dorp wordt 23 augustus, van 12:00 tot 21:00, gehouden in het Oude Dorp van Amstelveen. De toegang is gratis! Kijk voor meer informatie over het programma op www.jazzinhetdorp.nl!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *