Jazztalenten voor Jazz in het Dorp 2016 gezocht!

lokaal talentHet jaar is nog niet voorbij, maar de organisatie van Jazz in het Dorp is alweer volop bezig met 2016. Op zondag 4 september, traditioneel de eerste zondag na het einde van de zomervakantie, vindt de derde editie van dit swingende festival plaats in het Oude Dorp van Amstelveen. We zijn op zoek naar lokaal jazztalent om te spetteren op één van de zes podia!

Lokaal talent een podium bieden

Lokaal talent een podium bieden: dat is een van de doelstellingen van Jazz in het Dorp. Van klassieke jazz tot soul, van popjazz tot funk: alle denkbare jazzstijlen zullen op 4 september weer door het dorp dansen. Dé kans voor Amstelveense bands, gezelschappen en artiesten om te laten zien wat voor talent Amstelveen in huis heeft!

Sander Mager, festivaldirecteur: “De vorige twee edities waren we enorm verrast door het grote aantal aanmeldingen en de kwaliteit van onze lokale artiesten. Wat een variëteit en wat een sound! Ook dit jaar stroomt de mailbox alweer aardig vol, maar we blijven op zoek naar nieuwe lokale ontdekkingen en rising superstars!”

Aanmelden

Begint jouw muzikale bloed nu al te borrelen? Dan nodigen we je van harte uitg om contact op te nemen met de organisatie. Je kunt mailen naar info@jazzinhetdorp.nl, met een kort (muzikaal) cv én indien mogelijk een demo.

Geplaatst in Nieuws.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *