Jazz in het Dorp zoekt een (vrijwillige) Webredacteur!

Heb jij ervaring met schrijven voor het web, een vlotte pen (dooddoener, maar alle synoniemen zijn óók dooddoeners) en voldoende tijd over om ons te helpen met het vullen en bijhouden van de Jazz in het Dorp website? Laat van je horen!

Wat ga je doen?
Jazz in het Dorp 2016 komt er weer aan. Op 4 september barst het Oude Dorp van Amstelveen weer uit zijn voegen van de jazz en de gezelligheid. Jij zorgt, samen met de coördinator Communicatie, dat de website volledig en up-to-date is. Je redigeert de bio’s van artiesten, zoekt nieuws, schrijft nieuwsberichten en zorgt dat alle informatie helder op de site staat.

Wat voor iemand wij zoeken?

  • Je schrijft foutloos (dûh) en enthousiasmerend
  • Je kunt schrijven voor het web en weet wat daarbij komt kijken (hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring als webredacteur)
  • Je hebt ervaring met WordPress
  • Je hebt gevoel voor social media en de toon die daarbij past
  • Je woont in Amstelveen, of hebt een directe binding met Amstelveen

Kost het je veel tijd?
Dat valt reuze mee. Het vullen van de site en het redigeren en plaatsen van de informatie over de artiesten is even een klus. Daarna is het aan jouw nieuwsjagerskwaliteiten om de site regelmatig te voorzien van nieuwe content. Maar natuurlijk helpt het organisatieteam je daarbij!

Het gaat om een vrijwillige functie. Net als alle andere leden van het organisatieteam van Jazz in het Dorp word je uitbetaald in waardering (van ons, maar ook van >10.000 Amstelveners), een handvol muntjes op de dag zelf en een leuke aanvulling op je CV.

Interesse?
Stel jezelf dan even per e-mail voor en stuur een linkje mee naar geweldige online dingen die jij al hebt gedaan naar info@jazzinhetdorp.nl t.a.v. Geertje Visser (Coördinator PR).

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *