Co van der Horst ziet Amstelveen graag levendig!

teamcovdhorst

“Jazz in het Dorp wordt georganiseerd op het plein waar Co van der Horst in 1905 begon. Het plein maakt deel uit van onze geschiedenis én ons huidige leven. Als inwoners en ondernemers van Amstelveen zien we onze mooie stad graag levendig. Een evenement als Jazz in het Dorp is daarvoor zo belangrijk. Het is een bijzonder initiatief, waarbij gemeente, inwoners en ondernemers de handen ineen slaan. Prachtig, zo ́n evenement voor en door Amstelveners. We vinden het leuk daaraan een kleine bijdrage te mogen leveren”, aldus Stephan en Edwin van der Horst van interieurwinkel Co van der Horst.

Co van der Horst, de overgrootvader van Stephan en Edwin, was als marskramer bekend in heel Amstelveen en omstreken. Zijn handel bestond uit huishoudtextiel en aanverwante artikelen. Toen hij in 1905 begon, kon hij niet bevroeden dat het de start zou zijn van een familiebedrijf datruim een eeuw later nog steeds zijn naam zou dragen. Anno 2014 is Co van der Horst gevestigd aan de Binderij 2 in Amstelveen en is de interieurwinkel dé plek voor karakteristiek design.

cologocoamstelveen klein

We gaan voor een mooie, zonnige dag met heel veel muzikaal vertier. Deze spannende eerste editie zou wel eens de opmaat kunnen zijn naar een jaarlijks terugkerend, swingend evenement”.

Meer weten over de collectie van Co van der Horst? Kom langs aan de Binderij 2 of bezoek de website!

 

Geplaatst in Sponsoring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *